Restaurante

Sisteme wireless de comandă ospătari pentru restaurante

Clienţii aleg întotdeauna restaurantul la care servesc masa pe baza calităţii serviciilor oferite, a promptitudinii cu care ospătarii vin să ia comanda, dar si dacă durata de timp până la sosirea meniului comandat nu este foarte mare.

Sistemele wireless de comandă ospătari Gemi 841 vin în întâmpinarea restaurantelor care au nevoie de o soluţie simplă şi eficientă pentru gestionarea timpului de servire şi reducerea intervalului de aşteptare al clienţilor.

Cu siguranţă, oaspeţii restaurantului vor aprecia confortul de a vă solicita serviciile de la masă printr-o simplă apăsare a unui buton de apelare chelner sau ospătar. Vor reveni cu plăcere în unitatea dumneavoastră, ştiind că aici sunt serviţi cu promptitudine, nemaifiind nevoiţi să facă semn cu mâna sau să strige după chelner.

Sisteme wireless pentru comunicarea între bucătărie şi ospătari

Cu sistemul de comunicare wireless, nici la bucătărie preparatele gata pregătite pentru a fi servite, adesea meniuri calde, nu trebuie să mai aştepte.

Sistemul wireless pentru restaurante Gemi 841 dispune de o Staţie bucătărie/bar/oficiu care permite bucătarului, prin acţionarea unui buton, să apeleze ospătarul pentru a ridica meniul comandat şi a-l servi clienţilor.

Beneficiile sistemului GEMI 841 pentru restaurante

Buton apel chelneri / ospătari

acţionarea unui buton discret plasat la masă, informează personalul de servire că oaspeţii şi-au ales meniul şi doresc să comande

Sistem comandă ospătari - pager

sistemul wireless apelare Gemi 841 dispune de pagere care anunţă ospătarii / chelnerii că sunt chemaţi de către clienţi pentru a prelua comanda

Staţie apel chelneri

imediat ce bucătarul a pregătit meniurile comandate, va anunţa chelnerul sau ospătarul că le poate servi clienţilor