Cazinouri

Sistem de comandă chelneri pentru cazinouri

Dincolo de confortul pe care-l aduce cu sine în unităţi de cazare şi servire, sistemul de comandă chelneri este o necesitate în cazinouri unde, odată instalaţi la masa de joc, oaspeţii nu vor dori să-şi întrerupă jocul pentru a caută un chelner care să le servească o băutură.

Orice solicitare la masa de joc trebuie onorată cu cea mai mare promptitudine. Nu ar fi permise scuze de genul ” îmi pare rău ca aţi aşteptat, am fost plecat cu alte însărcinări” sau „nu am ştiut că aveţi nevoie de serviciile mele” etc.

Apelare chelneri: un sistem practic pentru cazinouri de lux

Beneficiile sistemului de apelare chelneri Gemi 841 sunt indispensabile într-un cazino, unde sumele cheltuite de clienţi justifică pe deplin investiţia făcută prin implementarea acestuia.

GemiLink Manager, aplicaţie pentru computer: la fel de important este şi managementul calităţii serviciilor oferite, precum şi organizarea activităţii personalului de servire sau monitorizarea gradului de ocupare al meselor de joc.

Beneficiile sistemului GEMI 841 pentru restaurante

Cazinouri de lux – sistem de comandă chelneri

clienţii se vor dedica jocului, în timp ce chelnerul vine să le preia comanda, chemat prin acţionarea unui buton amplasat la masa de joc

Sistem wireless de comandă

un sistem ingenios, modern şi practic ce poate gestiona spaţii mari de servire de până la 361 de mese

Organizarea eficientă a personalului

dispozitivele sistemului wireless au funcţii speciale, pentru organizarea activităţii şi evitarea deplasării mai multor chelneri la aceeaşi masă