Centre medicale

Sistem apelare asistente pentru spitale, centre medicale, clinici

Pentru persoanele aflate în suferinţă la pat sau cu dizabilităţi, posibilitatea chemarii asistentei rapid şi comod prin acţionarea unei buton de apel  amplasat la îndemână este vitală.

Personalul medical ce dispune de  Pager integrat sistemului de apel asistente Gemi 841 va fi astfel în permanenţă în legătură cu pacienţii pe care îi are în grijă şi va şti exact de unde unde vine apelul ce îi solicită ajutorul.

Implementarea sistemului wireless de chemare asistenta se impune ca o necesitate in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite pacientilor si conformarii cu cerintele “MANAGEMENTULUI CALITĂTII SERVICIILOR” (MCS), reglementari legale in vigoare ale Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Deasemeni normele de autorizare sanitara a spitalelor, prin Ordinul nr. 914/2006 al Ministarului Sanatatii, prevad:

Art. 7. – Următoarele dotări minime sunt obligatorii în salon:
a) priză de oxigen la două paturi;
b) corp de iluminat, priză şi sonerie la fiecare pat;
c) pat şi noptieră cu dulap la fiecare pat;
d) o masă cu scaune la fiecare salon.

Sistemul apelare aistente Gemi 841 permite:

Sistemul de apel asistente Gemi 841 a fost implementat cu succes in martie 2013 in 10 sectii ale Spitalului Municipal Ramnicu Sarat, configuratie cu monitorizarea apelurilor din saloanele pacientilor pe PC in camera de garda. 

  • monitorizarea apelurilor din saloanele pacientilor pe PC in camera de garda a sectiei respective;
  • alarme vocale personalizate in limba romana la receptionarea apelurilor (ex: “Salonul 212”)
  • posibilitatea monitorizarii timpului de reactie a personalului medical dupa apelarea facuta de catre pacient;
  • salvarea informatiilor privind apelurile pe hard disk pentru analize ulterioare;
  • posibilitatea monitorizarii apelurilor venite de la pacienti prin Pager-e aflate in posesia asistentelor care vibreaza si afiseaza numarul salonului.

Gemi 841 – staţie de apel wireless pentru personalul medical

Prin intermediul componentelor şi al mecanismului de funcţionare, sistemele de apelare Gemi 841 au rolul de a menţine permanentă comunicarea între pacienţi şi asistenţii medicali şi implicit posibilitatea de a şti imediat dacă aceştia au nevoie de ajutor dar şi comunicarea între medici, asistenţi şi întregul personal din centrul medical.

Astfel, sistemele wireless Gemi 841 dispun de Butoane de apel, Pagere, Staţii wireless şi Repetoare ce comunică între ele prin semnale radio, uşor de montat şi de folosit.

Beneficiile sistemului GEMI 841 pentru centre medicale

Sistem apelare asistente wireless - centre medicale, clinici, spitale

un sistem de comunicare wireless pentru eficienta si promptitudinea ingrijirii pacientilor în centre medicale, clinici, spitale

Buton de apel pacienţi

pentru ca serviciile de îngrijire şi tratament să fie prompte, sistemul wireless Gemi 841 pune la dispoziţia pacienţilor un buton de apelare rapidă

Managementul activităţii personalului medical

GemiLink, dispozitivul de conectare a sistemului Gemi 841 la computer, permite gestionarea activitatii personalului medical şi a apelurilor pacienţilor