Cafenele

Sistem de comandă chelneri pentru cafenele

Sentimentele de discreţie şi confort, caracteristice atmosferei dintr-o cafenea, nu trebuie perturbate de neplăcerile cauzate de lipsa personalului de deservire.

Atunci când clienţii vor să solicite un serviciu (o nouă comandă, nota de plată etc.), un sistem wireless ce facilitează comunicarea între clienţi şi personalul de servire, dar şi între chelneri, barmani sau ospătari şi barul sau bucătăria unde se pregateşte comanda, va fluidiza activitatea personalului şi va contribui la mulţumirea oaspeţilor.

Buton de Apel chelneri prin sistemul wireless Gemi 841

Sistemul wireless de apelare chelneri Gemi 841 are rolul de a elimina disconfortul clienţilor aflaţi în situaţia de aştepta prea mult până la venirea chelnerului sau de a solicita serviciile acestora prin gesturi şi semne.

Eficient şi util atât în cafenele cât şi în baruri, restaurante sau cluburi, sistemul de comandă chelneri / barmani / ospătari ajută la reducerea timpului de aşteptare şi de servire a oaspeţilor, aducând cu sine atragerea şi fidelizarea acestora.

Beneficiile sistemului GEMI 841 pentru cafenele

Sistem de comandă chelneri

o soluţie modernă şi ingenioasă pentru servirea impecabilă a oaspeţilor: sistem wireless de apelare chelneri

Staţie de apel wireless în cafenele

imediat ce cafeaua aburindă este gata iar băuturile comandate sunt pregătite, barmanul anunţă chelnerul că-şi poate servi clienţii

Pager destinat comunicării între barmani / chelneri şi clienţi

un pager uşor de utilizat şi de montat la mână sau la buzunar îi informeaza pe chelneri când este nevoie de ei la masa clienţilor sau la bar/bucătărie